PostPubertální Rock Středního Věku

Kdy nás pozvat (a kdy raděj ne)

Ahoj, pokud jste přišli až sem, vypadá to, že uvažujete o tom si nás pozvat na svoji akci, skvělé!

Jsme amatéři (od latinského slova amar = milovat). Máme muziku rádi a přestože naše vystoupení vždycky něco stojí, pro peníze dělá každý ještě něco jiného.

Hrajeme hlavně pro radost a zúčastňujeme se pouze akcí, kde se nějaká radost dá očekávat. Hrajeme nejraději lidem, kteří mají radost z podobných věcí a z podobné muziky. Máme rádi tancovačky, oslavy, mejdany...

Jsme 100% živá rocková kapela. Což znamená, že hrajeme na normální bicí, které hrají nahlas a kapela se tomu musí přizpůsobit. Počítejte s tím a pokud pořádáte akci, kde by vadila vyšší úroveň hlasitosti, bude lepší nějaký gastronomický band nebo houslové kvarteto. (Konec konců ani nás nebaví hrát, když vidíme, že byste si radši povídali nebo si užívali jablečné pyrré a cibetkovou kávu).

Jsme zvyklí hrát dlouho přes půlnoc. A ani nám moc nevadí, když si rozjaření hosté chtějí s námi zazpívat z pódia.

Jsme amatéři a umíme zahrát jen ten repertoir, který máme. Neumíme už žádné další Kabáty. A už vůbec ne nesmrtelného hitmejkra Michala D.

Jsme amatéři a naše hraní se po těch letech dřiny dá už i poslouchat. Avšak nejlíp si nás užijete, když budete tancovat. My si pak zase užijeme vás! Máme rádi, když energie mezi podiem a parketem proudí s velikou intenzitou...

A kvůli tomu to děláme.

Těšíme se na vás!